Zeo-Concept
Senaste nytt

Följ oss och se våra tankar och idéer kring hur vi använder och testar vår Zeolit


2019-04-30

Jennie pratar strömedel

2019-04-04

Nöjda kunder

Idag har vi fått äran att hänga med några nöjda kunder som njuter av allt Zeoliten har att erbjuda. Zeolit är inget nytt inom djurvård och har många fördelar både ekonomiskt och för hälsan. Det finns även fler vinster med Zeoliten i form av minskade växthusgaser och näringsläckage. Följ oss i sociala medier så ska vi inom kort ta upp den biten och visa hur det fungerar. Tills dess njuter vi av nöjda kunder sålänge.

 

 

2019-03-29

Vårstäda dina gator naturligt!

Vår VD visar upp skillnaden på att sopa upp stenflis gentemot Zeolit. Det är alltså inte bara en bättre halkbekämpning och miljövänligt utan det finns även resurser att spara vid vårstädningen. Länk till vår Vlogg på youtube hittar du HÄR! 

Hur funkar då detta?

Zeoliten är en porös mineral som tål ganska mycket men när man upprepat går eller åker över den med fordon kommer den att "krossas". När den krossats flera gånger om så blir den så pass liten och lätt att när solen värmer den och isen smälter så går den vidare med vattnet. Självklart fortsätter den göra nytta även där då Zeoliten har en positiv inverkan på både vatten och jordar och bidrar till en bättre omgivning hela året, ett grönare gräs, renare vatten och en minskad belastning på miljön i form av minskade maskinanvändningar. Vi kan såklart bubbla på hur länge som helst om allt detta men som vi brukar säga. Våga testa själv och se resultatet av vad en helt naturlig mineral kan åstadkomma.

2019-03-15

Ny Video Blogg

Zeo-Concept tar nästa steg i cyberrymden och drar igång en video blogg. Här kan du följa oss och våra innovationer för ett mer hållbart sätt att göra saker. Vi kommer titta på stora som små problem i vardagen för såväl privata aktörer som stora kommuner och företag. I första avsnittet så pratar Oscar om en personlig erfarenhet kring ett växande problem där vi kan vara en del av lösningen. Varje år så förbrukar vi mer vatten än vad vi skapar under jorden. Detta om vi fortsätter kommer att skapa stora problem för odling och allt vad det innebär. Det är allas ansvar att göra vad man kan för en lösning, den lilla tomten till den stora kommunen och lantbrukaren bör alla ta samma ansvar. Vi vet att inom odling så kan vi minska vattenförbrukningen och kemikaler med 5 gånger, det blir otroligt stora mängder vatten om alla hjälps åt och vårt grundvatten kommer kunna återhämta sig. Följ oss gärna på youtube eller facebook för att se vad vi tar upp nästa gång.

Följ oss i sociala medier!