Zeo-Concept
Zeo concept ab

Funktion/Fraktion


Kontakta oss

Lantbruk

ZeoStrö och CEC-Foder är idag inget främmande inom lantbruk och djurhållning. Det används främst som strömedel och fodertillsatser vid djurhållning runt om i världen med stor framgång såväl ekonomiskt och för djurens välmående samt lämnar minimal påverkan på omgivningen.

CEC-Foder ökar upptagningen av proteiner och agerar även som ett batteri av näringsämnen och doserar ut det efter djurets egna behov. CEC-Foderbegränsar kolik, magbesvär/diarré och verkar förebyggande mot fång. Det skapar ett starkare immunförsvar och ett friskare djur.

ZeoStrös unika struktur och förmåga att absorbera främmande material och kapsla in det gör att du snabbt får torrt i dina utrymmen och drastiskt minskar risken för sjukdomar, halka, olyckor, mögelangrepp samt minskade arbetstimmar. Nu finns det även för den Svenska marknaden till rätt pris. Vi levererar Zeolit i olika storlekar och förpackningar för att kunna passa just ditt behov och dina förutsättningar.

För djur som alltid ska vara på topp!

För djur i träning eller tillväxt är Zeolitens PH-balans extra viktig. Detta i kombination med en långsammare matsmältning som tar till vara på proteiner bättre så minskar uppkomsten av mjölksyra i musklerna. Detta maximerar prestation och tillväxt, ger möjligheten att prestera på topp varje dag. Så fort matsmältningen får arbeta i lugn och ro så kan djurets utveckling bli prio 1. Gaser och trög magsmältning hämmar proteinupptaget och begränsar både immunförsvar och tillväxt. CEC-foder skapar en optimal omsättning på ditt foder och maximerar dina resultat. Att CEC-Foder även är naturens i särklass bästa detox som rensar kroppen på överskott av toxiner och spårämnen gör CEC-Foder till ett måste för dig som arbetar med djur som ska må bra varje dag.

Följ oss i sociala medier!